BOOK EN FREMVISNING

Lyse lejeboliger med solrig altan

og attraktiv beliggenhed midt i byen

Ceres Plaza byder på 208 skønne lejeboliger med en perfekt placering i hjørnet af den nye spændende bydel, Ceres Byen, der ligger lige ned til Aarhus Å og samtidig tæt på midtbyens pulserens stemning.

Alle lejligheder er lyse og imødekommende – de store vinduespartier får lyset til at strømme ind. De er indrettet i nordisk stil med hvide vægge og lofter og flotte trægulve. Samtidig kan du glæde dig over, at de med god isolation og fjernvarme er yderst energivenlige.

Designa Køkken står bag det stilfulde køkken, hvor der er leget med kontrasterne med sorte låger og hvide overskabe – og alt, hvad du drømmer om inden for hårde hvidevarer. Badeværelset er holdt i hvidt og har en diskret vaskesøjle bag døren med både tørretumbler og vaskemaskine.

Hver lejlighed har sit eget uderum i form af terrasser i stueetagen eller altaner, der enten vender ud mod den hyggelige gårdhave eller ud mod Ceres Byen. Altanerne er designet med glasværn, der giver læ og masser af lys og udsyn. Lejlighederne i stueetagen har en lille terrasse ud mod gårdhaven.

Lejlighederne fås med alt fra 1-5 værelser, og med deres størrelse og placering er Ceres Plaza den ideelle base for både studerende, unge og ældre par samt børnefamilier, der drømmer om at bo tæt på både natur og byliv.

DEL PÅ FACEBOOK

Cerez Plaza

er ideel for alle der gerne vil dele boligen

BOOK EN FREMVISNING

Udfyld kontakt formularen herunder

Mailchimp formular
Lbm-Logo-Fuld-Hvid-RGB
Scroll to Top

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN