BOOK EN FREMVISNING

Artitektur og faciliteter i Cerez Plaza

Moderne arkitektur i samspil med

områdets industrihistorie

Kronen på Ceres Plaza er den ikoniske erhvervsbygning, der tager udgangspunkt i et udsnit af facaden fra det gamle Ceres-bryggeri. I forlængelse af denne ligger det moderne boligkompleks, der tilsammen danner en trekant.

Bygningerne har springende højder fra 4-8 etager, ligger forskudt af hinanden og er opført i teglsten i forskellige farver. Derudover er murværket tilført et mønster, der giver facaden et mere varierende og spændende udtryk.

Den hyggelige gårdhave mellem bygningerne har flere niveauspring med reposer, der giver mulighed for at finde små opholdssteder blandt buske og træer.

Har du en cykel, kan du parkere i parkeringskælderen, hvor den står trygt og godt. Hvis du får gæster på besøg, kan de parkere i gården.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om parkering, hvis du har egen bil eller får kørende gæster på besøg. Ceres Byen har mere end 1250 parkeringspladser i sin topmoderne parkeringskælder, som du enten kan eje eller leje. Du kan køre ned i kælderen fra Ceres Allé og derefter tage trapperne op til Ceres Pladsen – så er du næsten hjemme.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN

Altanerne er designet med glasværn
Der giver læ og masser af lys og udsyn.

Faciliteter

1

FÆLLES GÅRDRUM

2

CYKELPARKERING FOR GÆSTER

3

NEDKØRELSE TIL CYKLEPARKERING FOR BEBOERE

4

NEDGANG TIL P-KÆLDER

5

RENOVATION

6

ERHVERV

OPGANGS NUMMER

DEL PÅ FACEBOOK

Cerez Plaza

er ideel for alle der gerne vil dele boligen

BOOK EN FREMVISNING

Udfyld kontakt formularen herunder

Mailchimp formular
Lbm-Logo-Fuld-Hvid-RGB
Scroll to Top

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN